Over ons

Proef het verschil bij Uw Slager


Uw Slager staat voor lekker, ambachtelijk eten! Zowel voor uw dagelijkse maaltijd als speciale momenten. Genieten van een verjaardag, een huwelijk of de feestdagen kan het beste met Uw Slager. Voor alle gelegenheden, het hele jaar door, hebben wij altijd iets passends in huis voor u. 

Wij adviseren en inspireren u graag om van de speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.

(H)eerlijk vlees!

Koning Vee & Vlees

Het mooiste rundvlees uit West Friesland

Voor botermals rundvlees moet u bij Uw Slager zijn! En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk, maar bijvoorbeeld ook over heerlijk stoofvlees dat het rund ons biedt.De passie van iedere Uw Slager, een topkwaliteit stukje rundvlees: vers, smaakvol, mals & met liefde afgesneden.

Het Beemsterplant's varken

Het beste varkensvlees van lekker dichtbij

Varkensvlees is sappig en neutraal van smaak waardoor het zich goed laat combineren met diverse kruiden en groenten. Ieder stukje vlees wat bij u op tafel komt is door de handen van de vakman geweest, voor elk wat wils: een mooi mager filetlapje, dikke boerenkarbonade of een heerlijke gevulde creatie. U kunt elke dag iets anders op tafel zetten.

Boerderijkip

(H)eerlijk Hollandse scharrelkip

Kippenvlees is bijzonder veelzijdig. Het kan op verschillende manieren bereid worden. Daarnaast kunt u het op alle mogelijke manieren combineren. Kippenvlees is gemakkelijk te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan filet, kipdijvlees of schnitzels.Geen tijd om te koken? Bij Uw Slager kunt u ook terecht voor heerlijke gegrilde kipproducten!